Diensten

logo Investeren

Investeren

logo Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

logo Verkoop van een pand

Verkoop van een pand

logo Verhuur van een pand

Verhuur van een pand

logo Vastgoedjager

Vastgoedjager

logo Vastgoedexpert

Vastgoedexpert

logo Tips

Tips

logo Op maat

Op maat

Investeren

Investeren

Beleggers, wij kunnen u in uw stappen raad geven ...
Of je nu een professioneel of een amateur bent, we zullen de tijd nemen om naar je te luisteren om je beter van dienst te kunnen zijn.
Het gaat nitet alleen om een investering te vinden, maar om uw behoeften te begrijpen en uiteraard diensten aangepaste diensten te bieden :

- Specifiek zoeken naar mogelijkheden

- Koop-verkoop van onroerend goed (meerwaarden)

- Beheer van ontroerend erfgoed

- Renovatie van onroerend goed

- Verhuurbeheer

- Begeleiding bij al uw wettelijke, administratieve formaliteiten.

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Als eigenaar kan het beheer van een of meerdere eigendommen een zware klus zijn (het traject, de kosten, het sociale aspect, ...)

Wij kunnen u verlossen van de zorg voor het beheer van uw vastgoedportefeuille. Dit zowel voor appartementen, opbrengstpanden, woningen, ...

Of het nu gaat om een of meerdere eigendommen, vastgoed vergt aandacht, tijd en goed management om geen waarde te verliezen.

Vanaf dat moment bieden wij u onze knowhow en ervaring om uw vastgoedportefeuille zo goed mogelijk te beheren.

Wij stellen ons netwerk van partners ter uwe beschikking, waaronder verschillende leveranciers, aannemers, advocaten, architecten, notarissen, fiscalisten, ...

Verkoop van een pand

Verkoop van een pand

Bij de verkoop van een pand is het essentiëel om bepaalde stappen te doorlopen. Net daarom is het belangrijk om met ervaren en bekwame professionals in zee te gaan.

De samenwerking met een vastgoedmakelaar van OPEN THE DOOR is dan ook een onmiskenbare troef in het verkoopproject. Uw makelaar is uw raadgever, hij staat u bij en gidst u doorheen elk van deze stappen.

Naast onze knowhow zetten we moderne tools in, print of online media, drone-video's, professionele fotografie, ... Dit alles op maat van uw dossier.

Verhuur van een pand

Verhuur van een pand

Dankzij ons netwerk en ruime professionele ervaring, kunnen we veel referenties van huurders voorleggen die we herhuisvest hebben: Europese instellingen, de NAVO, de ambassades, het Amerikaanse leger, GlaxoSmithKline (GSK), TATA, TOYOTA, The International School of Brussels (ISB), The British School of Brussels, ...

Reeds jaren werken we nauw samen met de grootste vastgoedontwikkelaars, particuliere eigenaars en onderverhuurbedrijven. Hierdoor beschikken we steeds over een actuele database van huidige aanvragers.

De verhuur van een bemeubeld of onbemeubeld pand is geen eenvoudige klus. Uw OPEN THE DOOR vastgoedmakelaar garandeert u een topservice - van de opmaak van uw advertentie tot het ondertekenen van de huurovereenkomst.

Vastgoedjager

Vastgoedjager

Op zoek naar een specifiek soort vastgoed? Ook deze “vastgoedjacht” kunnen we voor u in goede banen leiden. Uiteraard nodigen we u uit voor een voorafgaand gesprek over uw verwachtingen en de haalbaarheid van het project.

• Op zoek naar een bijzondere investering?

• Op zoek naar een gezinswoning?

• Op zoek naar een specifiek pand (een handelspand, atelier of terrein)?

• Op zoek naar een buitengewoon pand?


Wij gaan deze uitdaging heel graag aan!

Velen beperken zich tijdens hun zoektocht naar onroerend goed tot het internet. We zijn er uiteraard van overtuigd dat het internet hier een belangrijke rol speelt, maar ervaring leert ons dit slechts om een hap uit het hele vastgoedaanbod gaat.

Vastgoedexpert

Vastgoedexpert

PLAATSBESCHRIJVING

De plaatsbeschrijving van onze vastgoedexperts garandeert dat de rechten van de verhuurder en huurder gerespecteerd worden.

WAARDESCHATTING VAN UW GOED

Of u nu koper of verkoper bent, de waardeschatting van uw goed is een essentiële stap in het project. Onze ervaring in deze materie zal u de nodige gemoedsrust bieden.

Tips

Tips

De vastgoedmarkt is een complexe wereld. En soms heeft u eenvoudig advies nodig.

• Een onderhandeling?

• Een specifiek project?

• Een belangrijke investering?

• Een delicate beslissing over uw eigendom te nemen?

• …

Wij staat voor u klaar met ELKE vorm van advies of raad.

Maak gebruik van onze ervaring en knowhow.

Op maat

Op maat

Soms is het noodzakelijk om een "op maat gemaakte" dienst te doorlopen om uw vastgoedprojecten te realiseren
In zijn carrière werd Karim Falcon naar verschillende missies gebracht die een nieuwe aanpak of gewoon wat ervaring vereisten om aan de behoeften van de klant te voldoen.
De discretie, de bemiddeling, de analyse, de bekendheid, de gerichte communicatie, zijn hulpmiddelen die men moet kennen en in staat zijn om correct te handelen in bepaalde gevallen zoals :
echtscheidingen en scheidingen, onderzoek of de verkoop van prestigieuze goederen, landgoederen, investeringen, atypische eigendommen ...